budak2 segak + cun

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

simpanan hari muka

Saturday, June 25, 2011

cengeng

sedang asyik aku melayan hari2 busy...tanpa sedari bulan jun bakal melabuhkan tirainya..(edisi ayat jiwang bin karat) kekeke diam x diam bulan 7 dh nk tiba..
excited giler nk tunggu bulan 7 ni..hehhee
sbb ape taw???sbb bulan 7 nanti aku mau balik kampong..jumpa mami daddy( sejak bila lak aku pggil mak ayh aku mamy daddy???aku pon x thu...-edisi ayat blur okkk!!!)

tah nape tetibe aku jadi cengeng giler...ase rindu yang amat pada c dear tersayang..apa boley buat..c dear jauh d mata..naseb baek masih dekat dihati...kekeke
malam tu x de ape kes pon, tetibe nanges..pastu nanges yang x mau stop lak tu..aiseyyy masalah betul minah ni...cik abam sayang dh pujuk2 dah..dah speecless dah kot dia nk pujuk...hahaha
tetibe nanges.mau nye x terkejut cik abam sayang...hahhaa
seyes...
malam tu aku beremosi tahap giler baban..
ase rindu giler..dah la cik abam on the way ke shah alam..
mula tu aku ni berangan la mau jumpa c dear..
tp bila taw dia dtg ngan member dia, aku dh mula down dah..
housemate lak ade mcm2 plan wekeend ni..nak balik kg la..nk g umah sepupu sepapat la..nak dating la..nk balik umh bakal mertua la...mcm2 hal...
aku je yg xde plan..
so ape lagi, sedey sorang2...mmg kena jadik penjaga rumah yang setia...
sedey giler....
maunye x rindu kt cik abam...

ya Allah panjangkan umurku...semoga ramadhan yang bakal menjelang tiba dapat ku sambut dengan penuh kesyukuran....ameen

7 comments:

  1. wowwwwwwww.........jiwang...ekekekekeke

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya :D
    HAHA

    ReplyDelete
  3. hahaha..tidakla jiwang sgt pon izza..sje gediksss.....:P

    nape tetibe slmt hri ry ni dear????

    ReplyDelete
  4. ceh
    mcm budak kecik pon ada
    aku steady je tidur sorang2 malam td
    tak takot dah
    siap matikan lampu tu

    tetiba komen xda kaitan~

    ReplyDelete
  5. nmpaknye ko dh makin berani lorhhh...
    tp aku ase xde la ko berani sgt..sbb aku ade kt luar jaga ko kt dalam...
    pastu mlm td org qiam kot kt msjd dpn umah hahah

    ReplyDelete
  6. hee,skali skala jadik cengeng ape slhnye.. ^_*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...