budak2 segak + cun

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

simpanan hari muka

Sunday, September 15, 2013

esp + alfalfa

sekadar perkongsian dengan rakan2 pembaca... ekceli sy ni dah lama menggunakan produk shaklee... especially esp + alfalfa.. dolu-dolu guna lecithin.. time blajo dulu2 laaa sbb xmo badan rasa penat jer.. amik lecithin, mmg berkesan.. sb badan x rasa lapar skaligus, xpayah makan.. so,xde la rasa mengantuk hehe kan after makan, mesti mengantuk kan>>betulx????n now, mmg sy x penah miss guna esp + alfalfa sebab sy skrg breastfeed my son... nak dijadikan cerita.. sy ni masih bergelar pelajar...KDC ( kursus dalam cuti) sy kena masuk blaja time tu anak 4 bulan... risau yang amat sbb 2 minggu berjauhan dengan anak.. paling sy takut, susu drop or trus stop.. sebab mmg hajat dihati, sy nak susukan my son smpai umr dia 2 thun.... inshaAllah ternyata,mmg jangkaan sy tepat....seminggu berada di maktab, susu sy mula slow and slow... so, i think kalo di biarkan, mmg susu akan stop terus... i bertindakkkkkkkkkkk i amik shaklee... esp + alfalfa........tiada sesiapa yg suggest pn cuma sy sndri yg tergerak hati nk amik shaklee as a supplement.... alhamdulillah, till now my son dah 15 bulan still dapat menyusu lagi... inshaAllah akan ditruskan sampai umurnya 2 tahun bi iznillah.... sesape yg nak mencuba..boleh contact sy...0132042896..i kasi harga ahli kt u olls sbb i xnak berbiz pn..cuma nak nolong2 jee.....

Saturday, September 14, 2013

shaklee lagi...

ehehe.. skrg ni makin excited nk ajak member2 semua amik shaklee as a supplement.. especially ESP.. esp sangat bagus la korang.. sape nak cantek.. sape nk sihat.. sape breastfeed.. boley amik esp.. sy breastfeed...so sy amik esp + alfalfa.. sangat meletop top top hahaha seyes x tipu.. korang boleh cuba kalo x percaya... pape hal..contact sy... sy kasi harga ahli je..bukan nak bisnes sgt pon.. niat mmg nk tlg kwn2 je...

mami mami mami

alhamdulillah... today my lovely son dah pandai sebut mami..mami..mami im so excited.... dah lama tggu anak panggil mami... syukur.. mami tggu next step hehe

Tuesday, September 10, 2013

shaklee the best

alhamdulillah... syukur ke hadrat Ilahi kerana masih diberi kesempatan untuk syafa terus blogging.. lately syafa sangat busy dengan tugasan dr IPG dan juga tugasan2 di sekolah.. sangat penat.. tapi ternyata berkat kesabaran dan kegigihan...... siapppp!!!!!!!!!!!done!!!! asgment dan juga soalan akhir pelajar tahun 1-6 sjkc ini.. alhamdulillah syukur.. now, syafa nak kongsi dengan korang yang sudi baca this blog la... actually syafa dah lama amik shaklee as a supplement... but, last day baru terdetik di hati suci ini untuk daftar jadi ahli... hehehe sebab kan.... shaklee ni product yang sangat bagus... dari kawan2 amik supplement macam2 kat pasaran skrg... lebih baik korang amik shaklee.. sebabnya kan... shaklee ni bagus.. pastu dia dah lama bertapak kt pasaran taw syafa mula amik shaklee dari form 5 lagi taw...ni betul...xde tipu2 form 5 umur syafa 17..skrg umur syafa dah 20++ (rahsia ke umur syafa ni???) hehe sangat bagus.. ikut ape yang kita nak.. dlu syafa amik lecithin tuk kuatkan badan..xmo rasa penat..maklom lerr nk spm kan.. skrg syafa amik esp + alfalfa..tuk breastfeed...sangat berkesan dan sangat bagusssss... kalo korang berminat, blh la pm syafa... syafa kasi harga ahli... sbb syafa bukan nk berniaga tp syafa nak kita semua sihat dan cantek2..hehehe no syafa 013-2042896 boley juga add fb sy and then pm syafa.... to be continue after class.....hihihi

Wednesday, July 10, 2013

terus berbiz online.....maju maju maju

Antara keistimewaan NMG Network :- • Modal serendah RM40 untuk (Bronze), Rm80 ( Silver) dan Rm 120 ( Gold) • Tidak perlu menjual • Tidak perlu pengalaman. • Produk pengiklanan. • Sistem yang mudah. • Tidak menyalahi undang-undang! • MUDAH! HANYA jadi ahli sahaja. • Pendapatan tiada had level (infiniti) • Join sekarang dan nikmati pendapatan harian * TERBUKTI RAMAI DAH DAPAT, WALAUPUN MODAL RENDAH, RAHSIA ORANG BEREBUT JOIN SINI -http://nmgnetwork.com/syafajunaidi

Friday, July 5, 2013

jom join skrg....

ONLINE SAMBIL BUAT DUIT!! TIADA PRODUK UNTUK DI JUAL!! TIDAK PERLU KELUAR RUMAH!! BRONZE (RM40) = pulangan balik RM146 SILVER (RM80) = pulangan balik RM292 GOLD (RM120) = pulangan balik RM438 INCOME MASUK SEUMUR HIDUP!! APA TUNGGU LAGI, SERTAI SAYA SEKARANG!! http://nmgnetwork.com/syafajunaidi

Monday, June 24, 2013

jom sape nk kaya...

syafa blogging... setiap hari 2 kali iaitu pagi dan petang datang jogging ke blog kawan2 yang lain.. dh jogging ke blog kwn2 sehari dalam 30 blog mungkin... yang sempat syafa lewati.. tp hasil yang syafa syafa rm2 sahaja untuk seminggu............huhu penat suda tapi.... syafa dah jumpa lubuk baru.. lubuk duit yang perlu di gali dengan sedikit usaha... hahaha jom sertai syafa... bisnes ni sgt untung okkei... syafa join hari rabu lepas and now belom pn cukop lagi seminggu syafa dah dapat rm200....... uwaaaaaaaaaaa sangat syok tawww modal syafa guna serendah rm40 saja maaaaaaaa cepat2 add fb syafa and pm syafa apakah itu NMG network....okkkei :) or korang turus bole buka link ni... http://nmgnetwork.com/syafajunaidi selamat mencoba!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...