budak2 segak + cun

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

simpanan hari muka

Sunday, October 21, 2012

7 days old

ramai rupanya yang nak taw nama my son ya..kekeke perasan :P
after 7 days old,mami dan abi amik kata sepakat untuk memberi nama kepada our little boy..
bismillahirrahmanirrahim...
nama diberi : AHMAD ZAHIN BIN ZAILIAMRI 
ZAHIN membawa erti yan cerdik...
inshaAllah mami dan abi berjanji akan mendidik dan menjaga zahin dengan penuh kasih sayang...
zahin anak yang cerdik..
mami yakin bila besar nanti zahin mampu membahagiakan mami dan abi..

special for you my little boy : ahmad zahin

mami mahu :
memberi sepenuh kasih sayang untukmu...
memberi segalanya yang terbaik..
zahin membesar dengan sihat..
zahin jadi anak soleh...

bila zahin besar nanti :
taat kepada perintah Allah
dengar nasihat dan teguran dari mami dan abi
jangan nakal2..
belajar rajin2..buktikan zahin budak bijak seswai dengan nama ZAHIN yang cerdik


zahin dilahirkan 3hari menjelang ramadhan...so,umur zahin baru 7 hari tapi zahin dah pandai buat gaya nak azan...this picca,mami snap time nak azan maghrib..orang kalut nak berbuka puasa,zahi buat gaya nak azan..
bijak anak mami ni..betul2 buat mami proud of u dear...

hari ke 7 jugakla mami panggil ustaz belah mulut zahin..
ustaz aziz datang after solat taraweh...
alhamdulillah...zahin baek2 aje bila ustaz belah mulut zahin..
zahin hisap jari ustaz (ustaz belah mulut zahin dngan buah tamar)..
zahin suka la makan tamar sbb manis kan??lagipon time mai mengandungkan zahin,setiap hari mami makan kurma taw..

lastly,mami doakan zahin membesar dengan sihat..

8 comments:

  1. comelnye zahin :) . . nama kawan qira pun Zahin jugak :)

    ReplyDelete
  2. comelnya ahmad zahin... moga membesar menjadi anak yg soleh ye syg

    ReplyDelete
  3. COMELNYA ZAHIN. SEMOGA MEMBESAR MENJADI ANAK YANG SOLEH YE SYG :) TAHNIAH ATAS KELAHIRAN PUTERA AKK :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal..pggil ustz utk belah mulut tu utk ape?xfaham..neway da follow kamoo

    http://eza-ezara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. comel mcm mama dier la..weeeee ^_^

    ReplyDelete
  6. comelnye zahin.semoga membesar dengan baik dan sihat.amin. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...