budak2 segak + cun

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

simpanan hari muka

Sunday, September 15, 2013

esp + alfalfa

sekadar perkongsian dengan rakan2 pembaca... ekceli sy ni dah lama menggunakan produk shaklee... especially esp + alfalfa.. dolu-dolu guna lecithin.. time blajo dulu2 laaa sbb xmo badan rasa penat jer.. amik lecithin, mmg berkesan.. sb badan x rasa lapar skaligus, xpayah makan.. so,xde la rasa mengantuk hehe kan after makan, mesti mengantuk kan>>betulx????n now, mmg sy x penah miss guna esp + alfalfa sebab sy skrg breastfeed my son... nak dijadikan cerita.. sy ni masih bergelar pelajar...KDC ( kursus dalam cuti) sy kena masuk blaja time tu anak 4 bulan... risau yang amat sbb 2 minggu berjauhan dengan anak.. paling sy takut, susu drop or trus stop.. sebab mmg hajat dihati, sy nak susukan my son smpai umr dia 2 thun.... inshaAllah ternyata,mmg jangkaan sy tepat....seminggu berada di maktab, susu sy mula slow and slow... so, i think kalo di biarkan, mmg susu akan stop terus... i bertindakkkkkkkkkkk i amik shaklee... esp + alfalfa........tiada sesiapa yg suggest pn cuma sy sndri yg tergerak hati nk amik shaklee as a supplement.... alhamdulillah, till now my son dah 15 bulan still dapat menyusu lagi... inshaAllah akan ditruskan sampai umurnya 2 tahun bi iznillah.... sesape yg nak mencuba..boleh contact sy...0132042896..i kasi harga ahli kt u olls sbb i xnak berbiz pn..cuma nak nolong2 jee.....

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...