budak2 segak + cun

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

simpanan hari muka

Tuesday, September 10, 2013

shaklee the best

alhamdulillah... syukur ke hadrat Ilahi kerana masih diberi kesempatan untuk syafa terus blogging.. lately syafa sangat busy dengan tugasan dr IPG dan juga tugasan2 di sekolah.. sangat penat.. tapi ternyata berkat kesabaran dan kegigihan...... siapppp!!!!!!!!!!!done!!!! asgment dan juga soalan akhir pelajar tahun 1-6 sjkc ini.. alhamdulillah syukur.. now, syafa nak kongsi dengan korang yang sudi baca this blog la... actually syafa dah lama amik shaklee as a supplement... but, last day baru terdetik di hati suci ini untuk daftar jadi ahli... hehehe sebab kan.... shaklee ni product yang sangat bagus... dari kawan2 amik supplement macam2 kat pasaran skrg... lebih baik korang amik shaklee.. sebabnya kan... shaklee ni bagus.. pastu dia dah lama bertapak kt pasaran taw syafa mula amik shaklee dari form 5 lagi taw...ni betul...xde tipu2 form 5 umur syafa 17..skrg umur syafa dah 20++ (rahsia ke umur syafa ni???) hehe sangat bagus.. ikut ape yang kita nak.. dlu syafa amik lecithin tuk kuatkan badan..xmo rasa penat..maklom lerr nk spm kan.. skrg syafa amik esp + alfalfa..tuk breastfeed...sangat berkesan dan sangat bagusssss... kalo korang berminat, blh la pm syafa... syafa kasi harga ahli... sbb syafa bukan nk berniaga tp syafa nak kita semua sihat dan cantek2..hehehe no syafa 013-2042896 boley juga add fb sy and then pm syafa.... to be continue after class.....hihihi

2 comments:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...