budak2 segak + cun

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

simpanan hari muka

Wednesday, March 9, 2011

interview

esok syafa ade interview kt IMR..
mase dpt emel dr Dr, suruh dtg interview, syafa cam excited la jugak kan...
tp skrg ni cam malas giler nk pegi..
syafa rasa dah selesa + dah suke sangat2 ngan kerja syafa skrg ni..
skrg ni syafa keje ngan private company in finance..
even syafa bukanla dari bidang finance, tp syafa suker sgt..
sbb skrg ni baru syafa sedar, syafa mmg suke + minat maths..
alhamdulillah..
syafa rase suker sgt2 sbb selama ni, keje camni la yang syafa cari2..
last2 syafa dapat..
so, syafa sgtla excited nk pegi keje ...keekeke
confius nk pegi ke x esk...
tulom suggest kt syafa boley?????kekkekeke

syafa dah jarang update blog skrg ni sbb syafa dh xde lptop..
lgpon syafa malas giler nk update..
syafa just blogjogging jer..itu pon syafa just jogging tuk klik nuffy kwn2 bloggers jer..
kekeke
kalo korang dtg blog syafa ni, tinggalkn jejak..
nanti syafa akan jejaki balik..
syafa klik jer..kalo weekend baru syafa bc entry kwn2...:)

7 comments:

  1. klu dh minat, nape nk tinggalkan.. :) keje pn xboring.. klu g intebiu pn xde slhnye..tp jgn mnyesal atas keputusan yg dibuat..sumenye ade hikmah utk ko nor :D

    ReplyDelete
  2. tanx mar..aku dh puas + penat fikir smlm..
    smpai tetido.kekeke
    aku amek kptsn aku xnk pg intvw tu..keje skrg dh ckup ok..lgpon aku pk, aku bkn lame pon kt kL ni..after kwen, mmg aku x dok kL

    ReplyDelete
  3. after kawen bru jd suri rumah amar...=P

    ReplyDelete
  4. bek pergi dulu interview tuu

    http://www.contengcorner.com/2011/03/tsunami-di-jepun.html

    ReplyDelete
  5. tunang? Ntah..hehe..blog syafa simpel tapi menarik sebab cerita tentang kehidupan,semoga berjaya kt syafa...krja kt k memang bnyk rintangan..hurmm

    ReplyDelete
  6. elie tak terpikir lagi macam mana kehidupan bekerja..hee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...