budak2 segak + cun

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

simpanan hari muka

Tuesday, March 29, 2011

m.a.r.a.h.!!!


ni citer sal cik tunang syafa..
so, korunk xyah bc la ek..
nanti syafa malu..
or nanti korang cakap syafa ni gedik la, ngade2 la, jiwang la..
xnak la cmtu okeh???
kalo nk bc, bace jer tp xnak ade yang mengata2..
boley sayang sekalian??
ekceli blog syafa wujud pon sbb syafa suka menulis ape yang eklas dr hati tulus suci..hhahhaha
xde pon syafa nk minta simpati ke ape ke..
so, bila ade yang mengata di belakang, amatlah TIDAK ELOK bg syafa as a owner this blog..
okehhhh
dah sudah !!!!
hehehe
intro cm kureng besh jer kn..
syafa nk citer sal cik tunang syafa ni..
tah ape kes la..
tetibe beliau msg syafa..: hari ni sy jadi seorang lecturer yang bekeng (garang) sampai ada student takut nk jmpa sy.....
cm menarik jer...
curious syafa taw bile bc msg tu..kikiki
mesti ade student beliau buat hal ni sbb setahu syafa, beliau amat susah + amat jarang nk marah orang..tula korang, sape suh cari pasal..kang dah kena marah..padan muka !!!!! hahaaha
ade gak student beliau ni akan msg syafa, ngadu problem diorg like tension sal assigment la, test byk la..mcm2 lagi la...syafa ni jadi kaunselor diorang plak..
tp syafa x kisah pon sbb best jgk dgr citer diorg ni..kekekke

cik tunang :: jgnla marah2 diorg lg ek..diorg kn masih kanak2 ribena..hehehe suke maen2 dlm cluz..mcm u dulu2 jgk..nakal kekekeke


tgk baby ni..kan dah tak cumil bila marah2..kalo abg marah2, mesti dah tak encem..kekekeke

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...